Spausdinti

Rugsėjo 27 dienos vakarą į lopšelį-darželį rinkosi vaikučiai drauge su savo seneliais ir močiutėmis. Aktų salėje vyko bendruomenių renginys „Mano seneliai ir aš“. Mažieji džiaugėsi, kad gali linksmai praleisti vakarą su seneliais ir grupės draugais. Vakaronė prasidėjo rudeniška šeimų fotosesija.
Susirinkusiuosius šiltai pasveikino direktorė Roma Butkienė. Ji džiaugėsi gausiu būriu svečių. Renginį vedė ikimokyklinio ugdymo mokytoja Dalia Poškienė, kuri šilčiausiais žodžiais kalbėjo apie ugdytinių senelius. Šiandien sulaukėme svečių iš Zoknių progimnazijos. Dalyvavo PUG klasės mokiniai su močiutėmis bei progimnazijos direktorė Erika Burneckienė.
Vakaronėje kiekviena komanda išradingai prisistatė, linksmai šoko, dainavo, stebėjo vaikų pasirodymus bei atliko linksmas kūrybines užduotis. Viena jų – arbatos puodelių dekoravimas. Svečiai pasitelkė kūrybines idėjas ir darniai piešė ant puodelių.
Renginio pabaigoje svečiai vaišinosi žolelių arbata, gardžiausiais senelių kepiniais, smagiai šnekučiavosi. Seneliai dalijosi įsimintiniausiais prisiminimais apie savo vaikaičius. Šaunioje draugijoje laikas prabėgo labai greitai. Direktorė Roma Butkienė padėkojo dalyviams ir įteikė po padėką bei atminimo dovanėlę. Dėkojame šauniems seneliams, jų vaikaičiams, SEU komandos nariams už prasmingą renginį ir gerą laiką praleistą su ugdytinių šeimomis.